Sfaturi practice pentru tinerele mămici

Dacă nu ați mai avut copii până acum aveți nevoie de puțin ajutor din partea noastră. Câteva sfaturi practice în ceea ce privește felul în care trebui să vă îmbrăcați copiii nu sunt deloc nefolositoare, după părerea noastră.

Îmbrăcăminte lejeră

Când veți alege hainele copiilor, va trebui să aveți grijă întotdeauna să ca acestea să fie lejere. Copiii nu trebuie îmbrăcați în haine strâmte. Pilea lor este foarte fină și se poate irita. Mai mult decât atât, nu se vor simți în largul lor. Când sunt mici, ei fac multe mișcări și se joacă tot timpul. Mișcările trebuie să fie libere și să le poată realiza cu ușurință.

Pentru ținutele de casă și pentru cele de joacă în curte, alegeți treninguri copii confortabile cu glugă sau fără. Bineînțeles, acestea trebui să fie din țesături naturale, moi și foarte pufoase, pentru a fi îndrăgite de ei.

Există ateliere de croitorie foarte moderne care confecționează treninguri pentru copii foarte frumoase și practice: treninguri din bumbac, din bumbac și lână și chiar treninguri personalizate.

Aveți în felul acesta ocazia să solicitați nu doar personalizarea unui trening ci și a altor hăinuțe pentru cei mici.

Pentru anotimpul de primăvară vă recomandăm treningurile pentru copii care conțin și fibre de lână. Este anotimpul cu cele mai mari variații de temperatură. Lâna este un foarte bun izolator termic și ține foarte cald. Vor fi feriți de frig și umezeală și hainele le vor purta cu plăcere deoarece sunt ușoare și foarte călduroase.

Întrebați mereu despre vopselele folosite pentru imprimeuri

Este foarte important ca hainele copiilor să fie realizate din țesături naturale 100%. Trebuie să fiți atenți și să întrebați întotdeauna și despre vopselurile folosite pentru realizarea imprimeurilor. Este important ca acestea să fie tot naturale 100%. Copiii mici au pielea foarte sensibilă și organismul incapabil să se apere în mod optim. Fibrele sintetice și vopselurile pentru imprimare care conțin substanțe chimice toxice, pot pătrunde prin piele în corpul copiilor și pot genera reacții alergice grave. Copiii aleargă mult, se joacă și transpiră din abundență, întotdeauna.

Seturi pentru familie

Nu ocoliți aceste produse. Sunt haine foarte frumoase pe care cei mici le vor îndrăgi. Este vorba despre afecțiune și protecția pe care o inspiră. Orice copil dorește să fie la fel ca mama sau tata când este mic. Vor remarca imediat ca sunt în felul acesta în centrul atenției și considerați foarte importanți.

Haine de lână

Chiar dacă sunt mai scumpe, nu ezitați să cumpărați pentru cei mici haine din lâna naturală 100%. Mai ales pentru sezonul de iarnă, bineînțeles.

Hainele din lână sunt foarte călduroase și izolează termic cel mai bine. În felul acesta nu veți fi nevoiți să îmbrăcați copiii cu multe straturi de haine care vor îngreuna mișcările lor și joaca lor. Pentru că sunt moi și foarte pufoase, se vor simți excelent în astfel de hăinuțe, vă garantăm.

Sunt recomandați și ciorapii din lână, cagulele sau căciulițele, mănușile și body-urile, mai ales. Multe magazine online pentru copii organizează campanii importante de reduceri în anumite perioade. Puteți profita din plin și puteți cumpăra exact atunci haine de foarte bună calitate.

Încălțăminte comodă și lejeră La fel ca și în cazul hainelor pentru copii, încălțămintea trebuie să fie și ea foarte lejeră și ușoară. Important este să poată sa meargă ușor și sa fie foarte confortabilă. Nu trebuie să fie strâmtă, mai ales iarna. În acest caz le va fi frig și vor răci foarte repede.

Vezi si

Comments

Articole Recente