Ce sunt sistemele de copiat?

În prezent și la noi în țară se comercializează sisteme de copiat la examene. Chiar dacă multe persoane nu le agreează, anumiți tineri le folosesc uneori. Sistemul de învățământ din România nu este deloc un sistem adaptat realităților societății din ziua de astăzi. Prea multe materii, prea abstractizat, profesori de modă veche, etc.

            Așadar, nu trebuie să fim foarte supărați dacă tinerii din zilele noastre aleg să treacă peste anumite examene în felul acesta. Mai trebuie să adăugăm și faptul că societatea modernă le oferă mult mai multe tentații iar foarte mulți sunt nevoiți să muncească pentru a plăti studiile și pentru a se întreține.

            Ceas de copiat cu text reader și JPG viewer DC-21

            Este un sistem de copiat foarte modern care are și un preț foarte bun în comparație cu celelalte modele de sisteme de acest gen. Este recomandat pentru persoanele care nu doresc să depindă de o altă persoană, pentru persoanele care nu pot să utilizeze un sistem de copiat pe bază de cască, de asemenea. Mai mult decât atât, acest ceas interesant nu poate fi deloc bruiat.

            Cum funcționează ceasul pentru copiat cu text reader?

            Acest ceas se conectează pentru început la un calculator cu ajutorul unui cablu. În felul acesta pot fi copiate texte și imagini într-un mod foarte simplu și foarte rapid. Este același stil de funcționare ca și în cazul unui banal stick USB. Ceasul permite ulterior vizualizarea directă a materialelor copiate și transferate de pe laptop sau de pe orice alt tip de dispozitiv electronic.

            Pot fi foarte folositoare cele 3 avantaje majore pe care dispozitivul le are: derularea automată, modul camuflaj și comutare rapidă pe modul ceas. Derularea automată va permite să derulați automat paginile la un interval de timp care poate fi setat de fiecare persoană în parte. Acest interval de timp este cuprins între 5 și 120 de secunde. Este foarte important, deoarece, în felul acesta, nu este nevoie să apăsați pe un anumit buton pentru a derula paginile textului.

            Opțiunea Camuflaj cu care sistemul acesta de copiat este prevăzută, înseamnă următorul lucru: textul poate fi vizualizat dintr-un anumit unghi setat de posesorul ceasului. Acest lucru este util în timpul examenului, deoarece nu va fi observat textul afișat pe ecranul ceasului.

În caz de forță majoră, există un buton de siguranță cu ajutorul căruia ceasul poate fi foarte repede comutat pe modulul Ceas. Indiferent pe ce buton va apăsa examinatorul, acesta nu va schimba modul de funcționare. Doar dacă va apăsa butonul respectiv timp de 7 secunde, ceasul va afișa din nou textele preluate. Produsul poate fi comandat online cu ajutorul magazinului Castidecopiat.com. Nu este singurul dispozitiv interesant și sigur pe care îl puteți cumpăra de aici. Oferta magazinului acesta mai include și casti de copiat moderne, cutiuțe GSM, pixuri pentru copiat, accesorii, baterii, căști fără fir, etc.

Vezi si

Comments

Articole Recente