O gamă foarte variată de oje semipermanente

Enails este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru realizarea manichiurilor moderne din România. În foarte scurt timp a reușit să se facă foarte cunoscut deoarece comercializează produse de o excelentă calitate la prețuri foarte convenabile.

De asemenea, foarte mulți clienți au început să aprecieze acest magazin online și pentru gama foarte diversificată de produse, pe care au descoperit-o aici. Practic, cu ajutorul magazinului online Enails.ro, puteți comanda online orice tip de produs profesional necesar pentru a realiza o manichiură modernă de tip Gel UV sau semipermanentă, în orice cantitate.

Este un important distribuitor care poate fi util în special saloanelor profesionale de manichiură.

Produsele incluse în oferta distribuitorului sunt moderne și de actualitate și sunt fabricate de către producători renumiți în toata lumea pentru produsele lor: CANNI, FSM, BASE ONE, EVERIN, VANELISA, MOLLY LAC, ROSALIND, etc.

Foarte multe tipuri de oje semipermanente

Gelurile pentru construcții și ojele semipermanente sunt elemente cheie pentru orice fel de manichiură modernă. Enails.ro este locul ideal de unde puteți alege orice fel de ojă semipermanentă profesională: oje fosforescente, oje Cat Eye, oje care își schimbă culoarea în funcție de temperatură, oje disco, oje neon, strălucitoare, etc. Mai trebuie studiată și oferta impresionantă de decoruri pentru unghii și tatuaje unghii.

Toate produsele din oferta acestui important distribuitor pot fi folosite cu succes la realizarea oricărui tip de manichiură complexă. Saloanele de înfrumusețare pot să înceapă să testeze produsele fără nici un fel de problemă. Cei care le-au folosit deja, cunosc proprietățile lor foarte bune din punctul de vedere al ușurinței cu care se lucrează, al rezistenței și al esteticii.

Oje CANNI fosforescente

Sunt oje recomandate pentru manichiurile fetelor tinere. În această perioadă pot fi achiziționate la prețuri reduse, respectiv de 18,90 lei. Rezistența lor este foarte bună, 3-4 săptămâni.

Oje EVERIN Disco

Sunt prezente în foarte multe nuanțe și culori interesante. Pe pagina de prezentare puteți vedea cele două culori în condiții flash on/flash off. Calitatea este excelentă, prețul este de doar 25 lei/flacon.

Oje semipermanente EVERIN Forest

Sunt oje profesionale cu ajutorul cărora puteți realiza manichiuri complexe folosind decoruri pentru unghii sau tatuaje. Sunt disponibile culori recomandate pentru sezonul de toamnă. Au rezistență foarte bună în timp și la șocuri și sunt și foarte estetice. Marca EVERIN este cunoscută  peste tot în lume. De acum încolo și saloanele de înfrumusețare din România se pot bucura de aceste produse interesante pentru domeniul Nail Art.

Acestea au fost câteva exemple de produse care pot sosi în doar câteva zile în salonul dumneavoastră profesional. Nu ezitați să analizați periodic oferta completă a acestui interesant magazin online. Vă pot fi utile și aparatele moderne (lămpi UV, pile electrice, sterilizatoare), dezinfectantele profesionale, kit unghii cu gel, soluții pregătitoare pentru manichiuri și ustensile și accesorii.

Vezi si

Comments

Articole Recente