Cursuri înot copii în cel mai modern bazin din sectorul 4, București

Există bazine de înot foarte moderne în București, unde puteți învăța să înotați atât dumneavoastră cât si copiii dumneavoastră în condiții excelente, chiar și în anotimpurile reci și friguroase.

Clubul Atack Team din București administrează 3 din cele mai importante bazine din capitala țării: bazinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, bazinul Școlii nr. 190 din sectorul 4 și bazinul Școlii nr. 25 din sectorul 2. Oferta acestui club nu include doar cursuri de înot pentru copii și adulți. În aceste locații se poate practica și sport de performanță, se poate înota și în condiții de agrement sau se pot face înscrieri pentru gimnastică acvatică sau kinetoterapie în apă.

Prețurile nu sunt deloc mari, spre exemplu, un abonament pentru cursuri inot copii costă doar 350 de lei dacă doriți 8 ore de curs lunare sau 450 de lei, dacă sunteți interesați de 12 ore de curs lunare. Prețurile sunt cele de acum 10 ani, deci puteți profita încă de această ofertă și în momentul de față!

Cel mai modern bazin de înot din sectorul 4

De curând, reprezentanții clubului Atack Team au încheiat un contract de administrare pentru bazinul de înot al Școlii nr. 190 din sectorul 4. Este un loc foarte modern semiolimpic, unde puteți începe cursurile de înot pentru inițiere, perfecționare sau performanță, atât dumneavoastră cât și copiii dumneavoastră.

Cursurile sunt organizate la nivel de grup sau la nivel individual ( cu antrenor personal individual sau pentru grup de 3 persoane). Așadar, această ofertă se adresează și persoanelor care nu au reușit până acum să învețe să înoate, precum și persoanelor care nu reușesc să își învingă teama de apă.

Toate tipurile de abonamente și prețurile acestora sunt postate pe site-ul de prezentare al clubului Inot-sport.ro. Merită să vizitați locația și să participați și la un curs de înot, pentru a fi pe deplin convinși că ați ales oferta cea mai convenabilă și sigură.

Bazinul de înot din sectorul 4 este dotat cu un sistem foarte modern de recirculare, filtrare și tratare a apei. Apa este încălzită constant și este continuu tratată, având un PH corespunzător. Inclusiv umiditatea din aer este controlată și menținută prin metode ultramoderne prin aerisire permanentă. Zilnic este închis o oră pentru dezinfectare prin pulverizare!

Circuitele se respectă în mod strict. Bazinul are o tribună cu 129 de locuri și deține spații  tehnice, camere pentru personalul didactic, toalete și vestiare foarte moderne. Dotările sunt la nivel de bazin semiolimpic!

Dacă doriți să vă relaxați și dumneavoastră sau dacă doriți să scăpați de câteva kilograme în plus, în afară de oferta de cursuri inot adulti mai puteți alege și oferta foarte atractivă de cursuri acvatice Aqua Gym. Programul și locațiile unde se organizează  aceste ore de gimnastică specială sunt postate pe site-ul clubului Inot-sport.ro. Este mai bine să sunați și să confirmați telefonic orele și locațiile, deoarece programul poate suferi modificări, luând în calcul situația generată de actuala pandemie de coronavirus.  Sunt disponibile aici și ședințe profesionale de kinetoterapie pentru persoanele cu deficiențe locomotorii, copii sau adulți.

Vezi si

Comments

Articole Recente