Serviciile dumneavoastră de transport angajați pot fi externalizate

Criza economică cu care ne confruntăm sin ce în ce mai mult, au determinat pierderi mari înregistrate de multe companii din România încă de la începutul acestei pandemii.

Soluțiile de ieșire din această criză nu sunt foarte numeroase. Firmele care au parc propriu de mașini, pot însă apela o soluție destul de convenabilă: externalizarea serviciilor de transport pentru angajați. În foarte multe situații sunt mult mai convenabile serviciile oferite de către firmele specializate de transport.

TRANSCAR SRL – o companie europeană de excepție!

Compania TRANSCAR SRL a fost înființată în anul 2001. De atunci aceasta furnizează cu succes multe categorii de servicii de transport, precum și servicii europene de inchirieri autocare și microbuze. Indiferent dacă reprezentați o companie sau dacă sunteți persoană privată care urmează să organizeze un eveniment important ce implică și transportul invitațiilor în anumite locații aflate la distanță, oferta acestei companii experimentate poate fi soluția perfectă pentru compania dumneavoastră. Autocarele și microbuzele din dotare sunt foarte moderne și foarte bine utilate. Pot asigura transportul grupurilor de copii sau adulți pe distanțe mari. Sunt verificate din punct de vedere tehnic în mod periodic, ceea ce înseamnă că sunt și foarte sigure. Compania are puncte de lucru deschise în următoarele localități din România: București, Ilfov, Videle, Turnu Măgurele, Zimnicea, Alexandria, Roșiorii de Vede.

Servicii de transport angajați Daca doriți să vă restrângeți activitatea și dacă sunteți în căutarea unei companii experimentate în servicii de transport și de inchireri microbuze sau autocare transportul angajaților, vă recomandăm să studiați cu atenție oferta companiei TRANSCAR SRL. Serviciile de acest gen pot fi furnizate oricărui tip de companie, indiferent de numărul de angajați pe care îl are. Este vorba despre servicii 100% europene și despre foarte mult profesionalism. Inclusiv serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti sunt foarte avantajoase în acest moment.

Vezi si

Comments

Articole Recente