Doi tineri jurnaliști încearcă să dezvolte un site nou de știri în România

Tinerii din România au demonstrat de nenumărate ori că sunt foarte interesați de ce se întâmplă în societatea noastră! Talentați, inteligenți, frumoși, realiști și foarte ambițioși, nu sunt deloc speriați de obstacolele existente în acest moment în multe domenii importante.

            Trebuie să recunoaștem că, în momentul de față, nu ne luptăm doar cu problemele caracteristice oricărei societăți în tranziție, mai precis corupția, slaba administrare a statului, lipsa de interes din partea clasei politice! Astăzi ne confruntăm din ce în ce mai mult și cu efectele foarte grave ale actualei pandemii, cu un număr foarte mare de șomeri, cu tensiuni sociale, cu o viitoare criză economică care va apare în mod sigur la nivel mondial, cu un fenomen foarte puternic de migrație a forței de muncă în străinătate, cu fenomene de agresivitate în școli și în societate, etc.

            Sunt lucruri cărora va trebui să le facem față zi de zi!

            Despre presa din România

            În anul 2021 putem afirma că, presa din România a reușit cu succes în ultimii 30 de ani să aducă în atenția oamenilor, multe fapte urâte care s-au întâmplat în țara noastră. Este un lucru obișnuit pentru societățile aflate în tranziție, încă! Reprezintă un motiv important pentru care, multă lume susține presa și reprezentanții ei în continuare. Astăzi avem nevoie, mai mult decât oricând, de informații de actualitate, reale și de profesioniști.

            Un site nou de știri începe să funcționeze în România

            Este vorba despre inițiativa a doi tineri jurnaliști care doresc să dezvolte un site nou de știri în mod independent și apolitic.

            Pe site-ul de știri Recordnews.ro puteți citi zilnic, știri din diferite domenii: politic, economic, social sau lifestyle. Sunt știri de actualitate și foarte interesante!

            În momentul de față sunt postate pe site articole despre explozia de la combinatul chimic Azomureș, informații despre evoluția pandemiei în România, comentariile lui Kelemen Hunor despre sistemul românesc de învățământ, etc.

            Există și știri cutremurătoare despre felul în care și-a vândut copilul o tânără mamă, pentru suma de 7000 de euro precum și despre felul în care a reușit să își recâștige în instanță permisul de conducere o șoferiță din România care a consumat fructe.

            La final, vă prezentăm mesajul postat pe site-ul de știri www.recordnews.ro : “Recordnews.ro este o presă independentă care dorește să rămână așa. (…) Este foarte important pentru noi să observați că ne pasă de dumneavoastră. Nu suntem asociați cu nici o culoare politică și așa vom rămâne(…)”.

            Și noi le urăm SUCCES tinerilor jurnaliști! Apreciem ambiția lor și curajul de porni la un drum dificil și anevoios, însă plin de satisfacții!

Vezi si

Comments

Articole Recente