Secretele unor mâini frumoase și foarte atrăgătoare

Există nenumărate soluții în prezent pentru a arăta foarte bine, zi de zi! Unele dintre metode sunt simple și foarte ieftine, altele sunt mai costisitoare. Important este faptul că avem de unde alege și că există și metode foarte accesibile ca preț pentru frumusețea noastră.

            Sfaturi utile

            Îngrijirea mâinilor și a unghiilor nu constă astăzi numai in folosirea produselor de calitate pentru realizarea manichiurii și pedichiurii. Avem nevoie de lucruri in plus care să ne ajute să arătăm bine. Hidratarea organismului este una din cheile succesului. Cine consumă cel puțin 2 litri de apă pe zi, se poate bucura de o stare mai bună de sănătate precum și de o piele mai frumoasă, de păr strălucitor și de unghii mai frumoase. Alimentația bogată in  proteine este elementară nu numai pentru felul în care arată unghiile noastre ci și pentru întreaga stare de sănătate a organismului, în ansamblu.

            Carnea de pasăre este un aliment care conține foarte multă keratină. Aceasta este principala proteină care există în componența unghiilor noastre. Carnea de pui conține această proteină. Trebuie preparată prin fierbere sau la cuptor cu multe legume (fără piele!).

            Uleiul de cocos conține multe vitamine A, E, D și K. Toate sunt importante și întăresc unghiile, în mod eficient. Acest produs, dacă este nerafinat poate fi aplicat și pe suprafața unghiilor pentru hidratare și hrănire.

            Nucile și migdalele conțin vitamina E și acizi grași Omega 3. Ambele influențează în mod pozitiv starea de sănătate a unghiilor.

            Suplimentele alimentare

            Reprezintă produse relativ noi în industria înfrumusețării. Nu trebuie să abuzăm de existența lor! Sunt recomandate persoanelor care au carențe de anumite vitamine în organism sau care nu asimilează constituenții importanți din alimente. Sunt utile după perioade foarte stresante, după perioade lungi de suferință, intervenții chirurgicale complexe sau boli grave, după perioade de oboseală maximă sau epuizare excesivă, etc.

            Pot fi revigorante pentru starea noastră de sănătate!

            Produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor

            Grație multor distribuitori de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor, avem acces în prezent la ofertele lor din mediul online. Este foarte simplu astăzi să studiem ofertele acestor companii și este foarte ușor să cumpărăm și astfel de produse. Foarte multe articole comercializate de aceste firme conțin componente moderne care protejează, hrănesc și întăresc foarte bine unghiile. Acestea sunt principalele produse asupra cărora trebuie să vă îndreptați atenția dacă starea de sănătate a unghiilor dumneavoastră nu este foarte bună. Ofertele magazinelor online de acest gen pot include produse precum geluri UV, soluții de tip primer, base coat, top coat, oje semipermanente, accesorii și ustensile, decor unghii, tatuaje unghii, lămpi UV, kituri unghii, geluri construcții, ulei pentru cuticule, etc.

Articolul precedent
Articolul următor

Vezi si

Comments

Articole Recente