Ce spun persoanele care au folosit pentru deplasare o trotinetă electrică modernă?

La început poate că foarte multă lume a rămas surprinsă! Și în România, mulți tineri și chiar și persoane adulte au ales să se deplaseze în interiorul orașelor cu ajutorul trotinetelor electrice. Deci, devine un mijloace rapid de transport și la noi, încetul cu încetul.

            Cei care au recurs deja la această soluție, susțin că nu este deloc greu de folosit o trotinetă electrică. Chiar dacă modelele sofisticate sunt ceva mai costisitoare, nu vor exista cheltuieli pentru combustibil sau alte tipuri de cheltuieli suplimentare.

            Nu aveți nevoie de cursuri speciale, trebuie doar să cunoașteți cât de cât semnele de circulație, pentru a vă descurca bine în trafic.

            Sunt plăcute pentru că nu produc zgomot și nici poluare! Sunt utile pentru zonele aglomerate! Unele modele sunt chiar pliabile. Pot fi depozitate, în birou sau în incinta locuinței.

            De unde cumpărăm trotinete electrice de bună calitate?

            Noi vă putem recomanda magazinul online trotinetamea.ro. Aici veți găsi o gamă variată de trotinete electrice performante. Livrarea se face prin servicii de curierat rapid. Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, dacă nu sunt pe placul dumneavoastră. Plata se face online sau ramburs, în momentul livrării.

            Bineînțeles, produsele au garanție!

            Trotineta electrică eRIDES Max este modelul pe care am ales să vi-l recomandăm astăzi!

            Acesta este un model pliabil de trotinetă electrică. Poate fi pusă în portbagaj fără probleme. O puteți apoi folosi în locurile aglomerate unde nu puteți călători cu mașina. În comparație cu alte modele de trotinete electrice, acest model nu cântărește decât 19 kg. Autonomia este foarte bună, mai precis de 60 km. Fiind un model foarte modern, este dotat cu lumini led pe față cât și pe spate, asigurând în felul acesta și posibilitatea de a vă deplasa pe timp de noapte în condiții sigure.

            Poate că vă întrebați dacă este posibilă deplasarea și pe timp ploios. Răspunsul în acest caz este, bineînțeles, afirmativ. eRIDES Max oferă rezistență la apă cu grad de protecție IP54.

            Ce caracteristici tehnice are modelul de trotinetă electrică eRIDES Max?

            Acest model modern de trotinetă electrică prezintă un afișaj de tip baterie display LED care are standard IP54. Acest lucru înseamnă că v-a funcționa și atunci când va intra în contact cu apa.

            Dimensiunea discului de frână este de 120mm, consumul de energie standard este de 1,1 kw la 100 km. Are un foarte eficient sistem de recuperare a energiei kinetice prin frânare și un sistem de frânare compus din frână față pe tambur și frână spate pe motor.

            Pentru a vă da seama de eficiență, frânarea se face în mai puțin de 4 metri pentru acest model.

            Referitor la anvelope, acestea au un diametru de 10 inch fără a lua în considerare camera. Presiunea din interiorul roților trebuie ajustată în funcție de greutatea utilizatorului. În timpul mersului, roțile nu trebuie să fie lăsate sub greutatea celui care folosește trotineta. Acesta este motivul pentru care, un cauciuc umflat prost, determină scăderea vitezei de deplasare. Același lucru este valabil și pentru puterea de accelerare. Afectarea distanței parcurse, este și ea influențată în felul acesta.

            Modelul de trotinetă electrică prezentat are o greutate de 19 kg, fiind confecționată din aluminiu. Panta de urcare este de 14%. Funcționează în parametri optimi între -5 și 40 de grade Celsius.

            Durata de încărcare este de 7-8 ore. Greutatea maximă admisă este de 150 kg. Autonomia poate ajunge la 60km.               

Pentru ca bateria să funcționeze cât mai mult timp în condiții optime, este  recomandată descărcarea bateriei până la 10%. Nu este bine să goliți complet bateria acestui model de trotinetă electrică. Dacă trotineta nu se folosește timp de 3 luni, atunci este recomandat ca încărcarea bateriei să se realizeze în proporție de 100%.

Vezi si

Comments

Articole Recente