Ce este un scaun auto cu ISOFIX?

ISOFIX este un standard internațional care oferă cel mai sigur, cel mai rapid și cel mai ușor mod de instalare corectă a scaunelor auto cu sau fără utilizarea centurilor de siguranță. Numele ISOFIX provine de la ISO (International Standard Organization) și FIX (Fasten). Modelele de SCAUNE AUTO CU ISOFIX sunt montate folosind cârlige ISOFIX care se conectează la inelele ISOFIX ale mașinii. Scaunul isofix poate avea, de asemenea, o centură care se atașează la un inel din spatele scaunului sau un picior care stabilizează scaunul în partea din față. 

Scaune auto cu isofix – Avantaje

Poți alege un scaun cu sistem isofix, deoarece prezintă o siguranță cu 70% mai mare,riscul instalării incorecte este foarte mic, se montează mult mai rapid și mai ușor decât sistemele cu curea, scaunul este fixat ferm și poate fi lăsat în mașină și atunci când nu mergi cu copilul,  fără a prezenta pericol pentru șofer și pasageri.

Sistemul modern de protecție Isofix este renumit pentru siguranța pe care o oferă copiilor aflați în mașină pe drum. Cu acest mecanism, atașamentul este sigur, astfel că, tot mai mulți părinți aleg acest sistem pentru mașinile și copiii lor, în ciuda faptului că trebuie să investească anumite resurse financiare. Odată cu fixarea stabilă a scaunului auto cu Isofix, copilul se va afla în siguranță în mașină.

Scaune auto cu isofix – Caracteristici

Sistemul permite instalarea și demontarea ușoară și oferă oportunități maxime pentru o instalare corectă. Echipamentul suplimentar previne riscul de rotație în cazul unei coliziuni. Pe lângă reducerea forței de coliziune, noile tipuri de scaune auto oferă și protecție la impact în interiorul mașinii. Înainte de a cumpăra un astfel de produs, ar trebui să știi ce tip se potrivește mașinii tale. Unele dintre ele au propriii conectori pentru Isofix ca element al scaunului, în timp ce altele necesită instalarea bazei Isofix în mașină. Există mai multe tipuri de scaune auto cu Isofix în magazinul online wawababy.ro. 

În magazinul online poți vedea ofertele de prețuri excelente pentru scaunele auto cu isofix. De asemenea, ca și la scaunele auto standard, cele cu sistemul isofix pot fi alese pe baza aceluiași principiu, adică a grupului pentru greutate. Dispozitivele au un design ergonomic, mai multe grade de înclinare a coloanei vertebrale, înălțimea centurilor se reglează ușor ridicând tamponul capului, centură de siguranță reglabilă pe înălțime în mai multe puncte, sistem de siguranță în timpul deplasării cu mașina, potrivit pentru bebelușii cu vârsta de peste 0 luni și copiii cu greutatea de până la 36 kg, grupurile 0+ și I, II, III.

Scaunul auto cu isofix oferă o ușurință maximă de utilizare, datorită sistemului de montare încorporat isofix și a scaunului pivotant de 360 ​​de grade. Scaunul este o soluție flexibilă care îți permite să iei copilul cu tine peste tot, de la naștere până la vârsta de aproximativ 4 ani. Datorită sistemului Isofix, fixarea scaunului în mașină este ușoară, convenabilă și extrem de sigură pentru copil. Perna capului este reglabilă în diferite poziții în înălțime, astfel încât să protejeze copiii de vârste diferite cât mai eficient posibil. Poți alege cele mai bune scaune auto cu isofix de pe site-ul  https://wawababy.ro/.

Vezi si

Comments

Articole Recente